Son Haberler

Güle güle kakalar

Arda' nın resimde görünen poposu ve kırmızı rujlu anne kaka. Ayrıca bitmedi, kanalizasyonda baba kaka ve bebek kakalar da sizi bekliyor.





Arda, sanki .okunda boncuk varmış ta onu düşürmek istemiyormuş gibi kakasını yapmamakta ısrarcı. Karnı şişmiş, davul olmuş, nasıl da ağrıyor. Ama yok, yapmıyor velet.
Sayfalar sonra ben diyeyim itlikten, sen de korkudan, neyse ki karar veriyor yapmaya. E içeride mayalandığı için çıkarması da kolay değil haliyle.
 Başlıkta görünen anne kaka, keçiboku evlatlarına doğru hızla yol alıyor. Baba kakanın gözü saatte, saatinde geliyor sanki mübarek! 
Yaratıkla vampir arasında gidip gelen annesi ise sanırım çok mutlu, tam anlaşılmıyor. ( Her defasında anneme soruyorum, bu kadın neden böyle mutsuz ve şaşkın diye ) Neyse ki Arda çok mutlu !
Arka sayfalarda da anne-babalar için tuvalet rehberi bulunuyor. Benim okuma yazmam yok, galiba .ok nasıl yıkanır, popo itinayla nasıl silinir gibi şeyler yazıyor.

Hasılı kelam, tam bizlik bir kitap, tavsiye olunur şiddetle. Genelde wc eğitimi içerikli kitaplarda cinsiyet ayırımı da yapılır, bunda yok. Eğlenceli, eğitici, en önemlisi gerçekçi.






Etiketler


0 Yorum Yaz “Güle güle kakalar