Son Haberler

Buyrunsunlar efendim...MINIKLAB.COM

Yeni sitemizle sizlerleyiz!

Anıl Kerem'in ilk üç kelimeli cümlesinden aldığımız ilhamla, ANNEBAKUCAK eşliğinde çıktık yola, blogumuza ismini verdik. Hatrımızda kalanları kaleme döktük ki, deneyimlerimiz ve hatıralarımız kalıcı olsun. Ama sonra gönlümüzden geçenler içinde bulunduğumuz kaba sığmadı, yazılarımızın ulaştığı sizler binlere ulaştı. Böyleyken, bir çok teknik sıkıntıdan dolayı, daha profesyonel ve daha esnek bir alt yapı ile karşınıza gelmek şart oldu. 

Blogger alt yapısından Wordpress' e taşınma işlemi epey vaktimi aldı. Hala da Wordpress' i keşfetme aşamasındayım. Bu süreçte 'Annebakucak' adıyla kullandığımız site adında değişiklik yaparak, daha bizden, bizi tanımlayan, daha akılda kalıcı ve daha global bir isim olduğuna karar kıldığımız 'MinikLAB' ile yola devam etme kararı aldık. Henüz eksiklerimiz olsa da umarım siz de bu yeni yolculuğumuzda bizlere eşlik etmeye devam edersiniz. 



Neden MinikLAB? Nedir MinikLAB?

‘MİNİKLERİN LABORATUARI’ na hoş geldiniz. Burada her çocuk; kendi ölçüsüyle, kendi tarifiyle, kendi kuramıyla deneyini yapar. Mükemmel olmak gibi bir hedefimiz yok, kaygımız da. Yaşamdaki o an, neyi gerektiriyorsa, neye izin veriyorsa biz ordayız sadece. Ve bulunduğumuz yerde olmaktan mutluluk duyabilen taraf olmayı seçtik.

Yiyoruz, büyüyoruz, okuyoruz, geziyoruz, oynuyoruz; tıpkı sizin gibi. Sırf eğlenmek için oynama lüksüne sahip olanlardanız. İçimize dolup taşanları bazen çocukların dilinden akıtıyoruz, bazen de yeter deyip kendimiz alıyoruz elimize anne kalemini. Rotamızı ruhumuza çevirdik ve oraya ne düştüyse olduğu gibi başladık yazmaya. Özgün olmayan hiçbir şeye aralamıyoruz kapıları. Şimdiye kadar, hiç alışılmadık açılardan masaya yatırılan konuları okurken, tanıdık hislerle gülümsetiyoruz.

Düşe kalka yürürken, aslında aynı yoldayız hepimiz. Bu ortak yolda yürürken yorulursanız, bir çay molası verin,  ‘MinikLAB’da buluşalım. Ölçüsüz tarif=tarifsiz mutluluk deneyini birlikte yapalım.



Not: Şimdilik bazı mobil görünümlerde sıkıntılar oluştuğunu fark ettik. Sorun çözülene kadar sitenin en alt kısmında yer alan 'Tam sürümü göster' i işaretlemeniz gerekebilir.







Etiketler


0 Yorum Yaz “Buyrunsunlar efendim...MINIKLAB.COM