Son Haberler

Bathworld Su oyuncağı

Size, dünyanın en güzel oyuncaklarından biri olan şu oyuncağı taktim edeyim. Bathworld. İçinde su var, su, inanabiliyor musunuz? Allah' ım SU! Annem de vay hasta olacaksın diyemeyecek çünkü zaten suyun ta kendisiyle oynayayım diye almadı mı arkadaş!

Efendim bu oyuncak, annemin uzun zamandır aradığı, bir türlü indirimini yakalayamadığı ama sonunda replikasını bulduğu bir oyuncak. Aslı Imaginarium'daki  Greenforest acti-table olur. Pompa, konteynr, su dolabı, vinç vs gibi oyuncakları var. Pompa haricinde diğerleri beni pek ilgilendirmese de yine de tek başıma vakit geçirmek için süper bir oyuncak. Oluşturulan parkur, eğlenmek ve keşfetmek için ideal. Çok fazla kalite aramayın, sonuçta plastik. Orijinalinden farkı var mı diye sorarsanız, hiç fark yok.

Ayakları istenirse çıkabiliyor, zaten ayakta oynamak için pek uygun bir yükseklikte de değil. Kutusunun üzerindeki resimde de görüldüğü gibi, daha çok eğilmeden oturup oynamak için müsait. 1 yaşından itibaren zevkle oynanabilir. Parasına kıyıp daha önce alsaymış birileri, şimdiye kadar amorti edermişim ki zaten! Neyse, zararın neresinden dönerse kar. İki saatten fazla oynadım diyebilirim. Altına plastik bir havuz koymakta ya da bahçede oynamakta fayda var, çok dökülüyor. Ayrıca sadece suyla değil, evde yapılmış ay kumu, plaj kumu, renklendirilmiş pirinçle falan oynanabilir sanki.

Alternatif olarak, Elc Marka Sand&Water Table var, bulabilirseniz ondan da alabilirsiniz, biz Ankara' da bulamadığımızdan bunu aldık. Bu bahsettiğim masanın, ekstra oyuncakları daha çok ve daha sağlam görünüyor. Üstelik kullanılmadığı zaman kapakları kapatılıp, masa olarak kullanılabilir. Ama sonuç olarak, alın da hangisini alırsanız alın, çünkü ikisi de çok güzel!
 Genel görünüşü bile cezbetmeye aday oyuncağım

Dilinizi çıkarmadan lütfen pompalamayınız!
Bardakla şapur şupur oraya buraya akıtın, değirmeni döndürün
 Su bittikçe annenizden habersiz su ekleyin. En son tüm suyu etrafa dökün, kaçarcasına eve girin. Islanan kıyafetleriniz değiştirilirken sabit durun, sesinizi de kesin; zira üste çıkma zamanı değil.




0 Yorum Yaz “Bathworld Su oyuncağı